foto_Tantra_Roos_klein.jpgTantra Healing Massage

Bij Tantra Healing Massage werk ik intuïtief, vanuit mijn essentie en afgestemd op jouw essentie. Ik geef je een energetische massage waarbij je seksuele energie, je levensenergie, wordt geactiveerd. Ik masseer je hele lichaam, dus ook je yoni (vagina) of lingam (penis). Ik masseer je levensenergie door je hele lichaam heen zodat elke cel aangeraakt wordt en de energie uitgenodigd wordt om te gaan stromen. Gebieden waar de energie niet goed stroomt worden uitgenodigd om op te lossen en ook te gaan stromen. De mate waarin je levensenergie gaat stromen hangt af van de mate waarin je het kan toelaten en waarin er blokkades in energie zijn. Weet dat alles goed is zoals het is. 

Wanneer je je vaker laat masseren wordt je  levens-/seksuele energie, steeds makkelijker geactiveerd en zal de energie makkelijker doorstromen.  Doordat ik mij heel precies op jou kan afstemmen, voel ik wat je lichaam nodig heeft en prettig vindt. Daarnaast blijf ik natuurlijk in woorden met je afstemmen.

Tijdens de massage kunnen er emoties loskomen, van vreugde tot verdriet of boosheid. Het kan ook zijn dat je vooral geniet. Alles is goed. 

 
Tantra Healing Massage is echt iets voor jou als je herkenning vindt in een van de volgende wensen:
* Je wil (meer) contact met je lijf
* Je wil leven vanuit je hart
* Je wil leren voelen
* Je wil meer voelen
* Je wil intens genieten van je lijf
* Je wil een diep(er) contact met je zelf
* Je wil je veilig voelen bij jezelf en anderen
* Je wil meer in contact zijn met je vrouwelijkheid of mannelijkheid
* Je wil meer aarding/gronding
* Je wil contact met je behoeften en verlangens 
* Je wil blokkades opruimen (in je lijf, in je energie, op gebied van intimiteit)


Een sessie Tantra Healing Massage ziet er als volgt uit:

* Ontvangst met thee
* Oefening (bijv. om het hart te openen/ademhalingsoefening.) Ik werk in het moment en kijk wat nodig is.
* Tantra Healing Massage (deze duurt ongeveer vijf kwartier)
* Afronding met  thee en een (na)gesprek


Belangrijk om te weten:
* Een sessie Tantra Healing Massage doe je voor je zelf, om te genieten, voor je persoonlijke ontwikkeling of allebei. Het is dan ook belangrijk dat je je tijdens de Tantra Healing Massage focust op je eigen lijf en ervaringen. Je gaat weg bij jezelf wannneer je je aandacht op mij als masseur gaat richten door mij aan te (willen) raken. Een belangrijke regel voor mij is dan ook: ik geef & jij ontvangt.

* Tijdens een Tantra Healing Massage wordt je blote lichaam gemasseerd op een futon op de grond. Ik zelf ben gekleed in een lungi. Moeite met volledig bloot (de eerste keer)? Hou gerust je ondergoed aan totdat het vertrouwd genoeg voelt.